Classic 2022 09 26 083857 wpos

Classic

De klassieker in elke keuken
2878208

Voordelen

  1. Tijdloze duurzame roestvrijstalen collectie met een dikte van 0,7mm.
  2. Ingekapselde basis met dikke aluminium kern voor een uitstekende warmteverdeling.
  3. Conische steelpan en wok zijn gemaakt van 5PLY-materiaal voor betere kookresultaten. Spiegelafwerking voor een high end look van de collectie, braadpannen met extreem krachtige 3-laagse antikleeflaag met keramische versterking.
  4. Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie.
  5. Mag in de vaatwasser en in de oven (tot 200°).

De naam van deze serie duidt al op onberispelijke kwaliteit, zonder al te veel overbodige tierlantijntjes. Bij de Classic-collectie komt namelijk comfort en gebruiksgemak op de eerste plaats.

Deze potten en pannen uit glanzend hoogkwalitatief roestvrijstaal zijn voorzien van een ingekapselde alu bodem voor een nog betere warmtegeleiding. De non-stick pannen zijn uitgerust met een 3-laagse anti-kleefbodem. De potten hebben een handige inhoudsmarkering aan de binnenzijde en zijn uitgerust met een deksel met stoomgaatje.

Deze reeks is een ideale starterset, want deze bevat werkelijk alles wat u nodig hebt in de keuken: steelpannen, braadpannen met of zonder anti-kleef laag en kookpotten. Maar ook speciale items zoals een kookpot met bijhorend pastavergiet, een conische sauspan voor het bereiden van delicate sauzen en een hoogkwalitatieve wokpan vindt u bij Classic terug.

Classic is geschikt voor alle vuren, inclusief inductie en mag ook in de vaatwasser en oven.