Verzending

 • Wat moet ik doen als mijn pakketje of product beschadigd geraakt is tijdens de verzending?

  Cosy&Trendy gaat heel zorgvuldig te werk bij het verpakken van je producten om de kans op breuk en beschadiging zo minimaal mogelijk te houden. Cosy&Trendy staat zelf niet in voor het transport van de bestelde pakketjes, maar indien je toch moet vaststellen dat er breuken of beschadigingen zijn, gelieve ons binnen de 7 werkdagen op de hoogte te brengen via info@cosyandtrendy.eu zodat wij dit van kortbij kunnen opvolgen en je op de juiste manier kunnen verder helpen.

  Om je sneller te kunnen helpen, zouden we willen vragen om enkele duidelijke foto's van het beschadigde product mee te sturen.

  Je stuurt best foto's mee van:

  Het product zelf

  De verpakking

  De doos waarin het product geleverd werd

  Wij dragen de kosten van de terugzending wanneer blijkt dat de fout bij ons ligt. Wacht dus met terugsturen tot je een antwoord op je e-mail ontvangen hebt. Voor meer info kan je steeds terecht bij onze algemene voorwaarden.


 • Hoe worden kwetsbare producten, zoals aardewerk of glas, verpakt?

  We doen er absoluut alles aan om er voor te zorgen dat jouw product in zijn geheel bij je toekomt. Om te voorkomen dat fragiele bestellingen onderweg zouden breken, proberen we continue een zo optimaal mogelijke verpakking te ontwikkelen.

 • Kan ik producten laten verzenden buiten België?

  Momenteel leveren wij enkel in België en Nederland.

Levering

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  De verzendkosten zijn standaard € 5.

 • Wanneer wordt mijn pakketje geleverd?

  Als je voor 17 uur een bestelling plaatst, dan doen we onze uiterste best om je pakketje, bij levering binnen België, maximaal 3 à 5 werkdagen erna bij jou te leveren. We zijn hiervoor uiteraard afhankelijk van onze verzendpartner. Bestel je na 17 uur, dan kan het zijn dat we een extra dag nodig hebben om je pakketje bij jou te krijgen.

  Wij verzenden je pakje vanaf dat alle producten beschikbaar zijn. Het kan zijn dat, indien je bijvoorbeeld een gepersonaliseerd item hebt besteld, de levertermijn langer is. Wanneer je bestelling een gepersonaliseerd product bevat, dan staat de levertermijn bij het product vermeld.

  Van zodra je pakketje vertrokken is bij Cosy&Trendy, zal je een e-mail toegestuurd krijgen met een link om je pakketje te volgen indien je je order plaatste met een account. Wanneer je niet thuis bent, zal onze koerier een briefje achterlaten in je brievenbus zodat je weet waar je je pakketje kan ophalen. Dit kan bij de buren, maar ook in één van de afhaalpunten.

 • Wie zal mijn pakketje leveren?

  Cosy&Trendy heeft DPD als transportpartner uitgekozen. Je kan je pakketje thuis of op het werk laten leveren. Je kan je bestelling niet afhalen bij Cosy&Trendy zelf.

  Wanneer je niet thuis bent zal je bestelling automatisch aangeboden worden aan je buren en krijg je een briefje in je brievenbus. Zijn je buren niet thuis? Dan krijg je ook een briefje en worden je producten geleverd op een afhaalpunt. Daar wordt het pakketje 14 dagen bewaard, kom je er niet om dan wordt het terug naar ons verzonden.

 • Kan ik mijn pakketje afhalen in een ophaalpunt?

  Voorlopig worden pakketjes geleverd bij je thuis of op je werk.

 • Kan ik mijn bestelling traceren?

  Wanneer je je account gebruikt om producten te bestellen, kan je jouw bestelling volgen. Ook kan je gebruik maken van de "track and trace"-code die je in de bevestigingsmail meekrijgt, indien je je order ingelogd plaatste.

 • Kan ik het levertijdstip veranderen tijdens of na het plaatsen van een bestelling?

  Neen, momenteel kan je je levertijdstip niet wijzigen.

 • Moet ik handtekenen wanneer ik mijn pakketje ontvang?

  Nee, je hoeft niet te handtekenen wanneer we met je bestelling aan je deur staan.

 • Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar ze was niet volledig of de inhoud klopt niet. Wat moet ik doen?

  Wanneer er een deel van je bestelling mist, kan het zijn dat er nog een deel onderweg is. Om na te kijken waar de rest van je bestelling is, kan je gebruik maken van de "Track and trace"-tool van DPD. Is de rest van je bestelling niet terug te vinden met de "track and trace"? Neem dan conctact op met de klantenservice via het formulier of stuur een e-mail naar info@cosyandtrendy.eu en we helpen je graag verder.

  Ook wanneer de inhoud van je bestelling niet klopt, kijk je best eerst eens op de "track and trace"-tool van DPD of er nog een pakketje achter is. Heeft de informatie niet geholpen, dan kan je het formulier van de webshop invullen.

  Om alles vlotter te laten verlopen stuur je ook best foto's door van je bestelling. In dit geval stuur je best een e-mail naar info@cosyandtrendy.eu in plaats van gebruik te maken van het invulformulier.

 • Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Wat kan ik doen?

  Op "track and trace'" van DPD kan je de locatie van je bestelling vinden. Misschien ligt hij bij de buren of aan een ophaalpunt. Klopt er iets niet op de "track and trace" of hangt het pakketje ergens vast. Neem dan contact op met de klantenservice via het invulformulier of stuur een e-mail naar info@cosyandtrendy.eu.