Pasen
Adobe Photoshop 202282145545285850

Deco

Tover je huis om tot het meest sfeervolle en gezellige huis van de buurt.

Après-ski

Zoals de naam al doet vermoeden, brengt Après-Ski ons naar de besneeuwde bergtoppen en het mooie winterwonderland. De deco items zijn ideaal om uw interieur een gezellige, authentieke kerstlook aan te meten. Kleuren als dieprood, sneeuwwit en donkergroen zijn hier alom tegenwoordig. Après-ski omvat in die kleurenpallet theelichthouders, prachtige kransen, schattige beeldjes en decoratieve kerstbomen.

Empty Name 48

Luxurious green

Luxurious Green brengt u naar de wintersportgebieden met torenhoge naaldbomen, besneeuwde landschappen en een tikkeltje glamour. Deze serie met vooral groentinten en hout heeft iets mysterieus en luxueus. De geur van dennennaalden komt u al in de neus. Luxurious Green tilt uw kerstinterieur naar een hoger niveau met decoratieve elanden, herten en kerstbomen. Maar ook kerstballen- en hangers, theelichtjes en kransen bevinden zich in dit assortiment.

Adobe Photoshop 202282145545285850

Royal Black

Deze serie heeft een koninklijk kantje door het schitterende goud en zwart. Glitter en gezelligheid zijn hier key. Royal Black is als het ware een luxueus deken dat uw interieur bedekt en zorgt voor een onvervalste kerstsfeer. Dit met gouden kerstbomen en engeltjes, deco elementen, streelzachte stoffen en theelichthouders.

Empty Name 222