Warm
Schermafbeelding 2023 01 04 om 14 38 24

Dine

Overheerlijke gerechten smaken nog beter op een mooi gedekte tafel. In dit magazine inspireren we u met prachtige serviezen en bestekken, fijn glaswerk en stijlvolle accessoires.

Concha

Concha Grey is een serviesreeks uit aardewerk die u onmiddellijk herkent aan de grillige lijnen die ook in en op schelpen aanwezig zijn. Concha is trouwens Spaans voor schelp. Het Concha Grey-servies is echt om mee uit te pakken en komt volledig tot zijn recht op de feesttafel.

Cosy Trendy2

Family Moments

Het najaar en de winter zijn hét seizoen bij uitstek voor gezellig samenzijn.

Gezellig tafelen met familie en vrienden, we hebben het een tijdje moeten missen. Maar we maken dat nu ruimschoots goed.

Het najaar en de winter zijn hét seizoen bij uitstek voor gezellig samenzijn. Wij bieden u alles om deze onvergetelijke familiemomenten écht af te maken. Denk maar aan onze mondgeblazen Reverre-glazen en het unieke Sintra-servies. Ook een fonduetoestel in gietijzer en ale toebehoren voor een gezellige familiemaaltijd vindt u in ons assortiment. Kortom alle ingrediënten voor gezellige momenten in familieverband.

DSC7533
DSC6567

Warm de winter door?

De dagen worden korter, het regent al wat meer en je komt je huis niet meer uit zonder een goede jas. Het ideale moment om lekker binnen te blijven, je in de luie zetel te nestelen en een namiddag series kijken met een dekentje en een lekker dampend drankje in de handen.

Ontdek hoe jij het voor jezelf nog warmer kan maken

Pearl

Deze prachtige glazen maken elke feesttafel compleet.

DSC7272