Cosy&Trendy is trotse partner van Celebrity MasterChef Vlaanderen

Masterchef hero4

Ook dit jaar vertolken onze Cosy&Trendy-producten een glansrol in het populaire TV-programma Celebrity MasterChef Vlaanderen op Play4 en GoPlay.

Chefs van dienst dit jaar zijn: Olga Leyers, Gunter Lamoot, Serine Ayari, Thomas Briels, Fatma Taspinar, Daan Alferink, Kawtar Ehlalouch, Jan Van Looveren, Liesa Naert en Titus De Voogdt.

Dine

Deze Cosy&Trendy-producten leiden de chefs richting overwinning

Niet alleen deze celebs schitteren op het scherm, ook heel wat Cosy&Trendy-producten maken hun tv-debuut, zowel in de keuken als op de jurytafel.

Cookware

Koken als een pro

Koken op topniveau, dat vraagt om kwalitatieve potten en pannen en dat weten ze bij Celebrity MasterChef Vlaanderen maar al te goed. Bij Cosy&Trendy vind je namelijk heel wat reeksen die de kookbeleving van iedere chef naar een hoger niveau tillen.

Dine

Serveren is een kunst

Overheerlijke gerechten komen nog beter tot hun recht op een mooi servies en bij Cosy&Trendy hebben we voor elk wat wils. Ook de deelnemers van Celebrity MasterChef Vlaanderen zweren bij onze borden voor de jurypresentatie.

Delish

Must-haves in de keuken

Een goede chef kiest de juiste accessoires. Handige keukenhulpjes, een praktische snijplank, een ergonomische pepermolen, … Ook in Celebrity MasterChef Vlaanderen maken onze accessoires de gerechten af.