Celebrity MasterChef Vlaanderen

Laat je inspireren door onze Cosy&Trendy producten uit het nieuwe seizoen
Ontdek onze Masterchef-producten
Masterchef hero3
DSC3645

Ontdek onze nieuw Amuse reeks in samenwerking met Spots & Speckles!

De Amuse lijn is een ode aan sfeer, gevoel en gezelligheid. Het Antwerpse moeder-dochter collectief Spots&Speckles creëerde deze uitgebreide reeks aperitiefservies met de hand en veel liefde. Ze past precies binnen de Crafts lijn van Cosy&Trendy die artisanale creaties een ruimer platform biedt. Elke vorm is doordacht en gericht op een moment van genieten. Het speelse glazuur en de deels ruwe oppervlakten brengen een artisanale dynamiek in de functionele vormen.

Ontdek de Amuse reeks
Bedplateau

Vijf Betoverende Moederdagideeën om Je Moeder te Verwennen

Op zoek naar het perfecte Moederdagcadeau? Maak dit jaar Moederdag extra speciaal met deze vijf betoverende ideeën die je moeder zeker zullen verwennen. Van een heerlijk ontbijt op bed tot een ontspannende spa-dag thuis, deze activiteiten zorgen voor quality time en onvergetelijke herinneringen. Ontdek hoe je een creatieve workshop kunt organiseren of een prachtige fotocollage kunt maken die je moeder zal koesteren. Lees verder en laat je inspireren!

Laat je inspireren
DSCF9122 kopieren

Vlaamse keuken

Tijdens de winter verlangt ons lichaam naar stevige, hartige gerechten van eigen bodem. Deze zijn niet alleen superlekker, maar toveren ook gezelligheid op tafel.

Wanneer de zomer het land verlaat, krijgen we stilaan meer zin in warme gerechten met een knipoog naar weleer. Denk maar aan stoofvlees met frietjes, een dampende kop soep, stamppot en malse stoofpotjes.

Bij ons vindt u alles om deze gerechten met liefde én volgens de regels van de kunst te bereiden. U kiest uit gietijzeren kommen en serveerschalen, handige keukenhulpjes zoals een pureerstaaf en een passe-vite. Maar het oog wil ook wat en daarom hebben we een aantal serviezen in huis met een retro knipoog. Hierop komen de traditionele Vlaamse schotels nog beter tot hun recht.

Ontdek onze Vlaamse keuken
W
WIJ BIEDEN PRODUCTEN MET UNIEKE, TRENDY, UNIVERSELE EN ZELFS VERNIEUWENDE STIJL.
Christoph Billiet