Welkom thuis

Hier vind je alles voor een trendy en cosy huis.
Ontdek ons assortiment
Full Black sfeer
DSC6567

Warm de winter door?

De dagen worden korter, het regent al wat meer en je komt je huis niet meer uit zonder een goede jas. Het ideale moment om lekker binnen te blijven, je in de luie zetel te nestelen en een namiddag series kijken met een dekentje en een lekker dampend drankje in de handen.

Ontdek hoe jij het voor jezelf nog warmer kan maken
Empty Name 12

Zin in zoetigheid deze winter?

Wanneer het weer buiten wat frisser wordt, stijgt ook het verlangen naar heerlijke, zoete lekkernijen recht uit de oven.

Laat je daarom inspireren door ons artikel en maak deze winter extra gezellig binnen met deze zoete verwennerijen waaraan niemand kan weerstaan!

Laat je inspireren
DSCF9122 kopieren

Vlaamse keuken

Tijdens de winter verlangt ons lichaam naar stevige, hartige gerechten van eigen bodem. Deze zijn niet alleen superlekker, maar toveren ook gezelligheid op tafel.

Wanneer de zomer het land verlaat, krijgen we stilaan meer zin in warme gerechten met een knipoog naar weleer. Denk maar aan stoofvlees met frietjes, een dampende kop soep, stamppot en malse stoofpotjes.

Bij ons vindt u alles om deze gerechten met liefde én volgens de regels van de kunst te bereiden. U kiest uit gietijzeren kommen en serveerschalen, handige keukenhulpjes zoals een pureerstaaf en een passe-vite. Maar het oog wil ook wat en daarom hebben we een aantal serviezen in huis met een retro knipoog. Hierop komen de traditionele Vlaamse schotels nog beter tot hun recht.

Ontdek onze Vlaamse keuken
W
WIJ BIEDEN PRODUCTEN MET UNIEKE, TRENDY, UNIVERSELE EN ZELFS VERNIEUWENDE STIJL.
Christoph Billiet
  • Veilig online betalen
  • Levering binnen 3-5 werkdagen
  • Moeiteloos retourneren binnen 14 dagen