Empty Name 17

Create Space

Rust in je huis en in je hoofd
Empty Name 17

Ergert u zich ook mateloos aan rommel
en rondslingerende voorwerpen in huis?
U bent lang niet de enige. Uit onderzoek
blijkt namelijk dat een rommelig huis leidt
tot meer stress en negatieve gevoelens bij
de huisgenoten. Rommel zorgt ook voor
enorm veel onnodige prikkels waardoor u
sneller bent afgeleid.
Tijd om uw huis én uw hoofd een grondige
opruimbeurt te geven.

Ga Marie Kondo achterna

Ongetwijfeld doet de naam Marie Kondo bij u ook een belletje rinkelen. Deze Japanse opruimcoach is namelijk wereldberoemd dankzij haar organisatietips. Volgens deze opruimexpert dient u zich bij ieder voorwerp de vraag te stellen “Does it spark joy?”, met andere woorden “wordt u er gelukkig van?”. Met dit eerste selectiecriterium in het achterhoofd kunt u alvast uw spullen in 2 categorieën opdelen: houden of wegdoen.

B0037541 1

Creëer uw eigen opbergsysteem

Met de voorwerpen die u behoudt, gaat u
vervolgens aan de slag om deze op een efficiënte
manier op te bergen. Handig hierbij zijn
opbergboxen en -mandjes. Ze ogen niet alleen
mooi, maar zijn ook plaatsbesparend en zorgen
ervoor dat uw spullen uit het zicht verdwenen zijn.
Wij bieden verschillende design
opbergmogelijkheden aan in kunststof of in hout
om al uw spullen netjes te ordenen.

Tips om opbergmanden te gebruiken

In huis hebt u eigenlijk nooit genoeg ruimte om alle spullen op te bergen en komt een leuke mand altijd wel van pas. Maar onze opbergoplossingen zijn ook gewoon decoratief. Wij laten u zien hoe!

N116851
  • Berg tijdschriften of boeken op in een decoratieve mand van de Curver Knit-serie met artisanale look.
  • Maak uw bureau echt clean desk dankzij onze houten boxen van Astigaragga verkrijgbaar in verschillende formaten met of zonder deksel.
  • Geraak nooit meer uw autosleutels of portefeuille kwijt door deze spullen in de hall te bewaren in een Hozon-mand, verkrijgbaar in diverse formaten en trendy kleuren.
  • Groenten en fruit hoeven niet steeds in de ijskast, maar kunt u ook bewaren in de keuken in een decoratieve fruitmand. In de Hozon-reeks hebben we enkele ronde manden in kunststof die daar uiterst voor geschikt zijn.
  • Met kinderen in huis hebt u zeker en vast nood aan opbergsystemen voor o.a. speelgoed en knutselgerief. Ga voor een stoere look met de houten Astigaraggaboxen of kies voor opbergmodules in kunststof.
  • Tover uw voorraadkast of berging om tot een klein paradijsje met tal van boxen of manden. Steek bijvoorbeeld uw schoonproducten per soort in een box of mand: eentje voor badkamerproducten, een ander voor keukenproducten etc. Het volstaat om de juiste box uit de berging te nemen en meteen aan de slag te gaan.
  • Sorteer uw was al in de dressing of badkamer met de curver opbergsystemen, telkens verkrijgbaar in 3 kleuren voor witte, bonte en donkere was.