DSC3645

Amuse

Sfeermaker op elke tafel

De Amuse lijn is een ode aan sfeer, gevoel en gezelligheid. Het Antwerpse moeder-dochter collectief Spots&Speckles creëerde deze uitgebreide reeks aperitiefservies met de hand en veel liefde. Ze past precies binnen de Crafts lijn van Cosy&Trendy die artisanale creaties een ruimer platform biedt. Elke vorm is doordacht en gericht op een moment van genieten. Het speelse glazuur en de deels ruwe oppervlakten brengen een artisanale dynamiek in de functionele vormen.

De prachtige schaaltjes, potjes, borden en serveerplanken brengen mensen samen aan tafel voor gezellige momenten. Door hun neutrale quartz kleur zorgen ze voor een verleidelijke presentatie van heerlijke hapjes en combineren ze perfect met ander servies.

  • 29
  • 28
DSC0587

Voelbare verleiding

De items nodigen uit om te voelen. Dynamisch glazuur contrasteert verleidelijk met ruwere oppervlakten en prikkelt je zintuigen. Het artisanaal karakter brengt rust en aandacht voor ongedwongen genieten.

8

Verdeel en heers

De schalen van Amuse zijn specifiek gemaakt voor sfeervolle gedeelde momenten. Lekkere tapas, sushi met een sojasaus, knapperige groentjes met een dipsausje, buffethapjes… De opvallende combischalen en serveerplanken lenen zich uitstekend voor deelhapjes.

DSC0879 2

16-delig aperitief servies

Amuse is een zeer uitgebreide reeks van artisanaal ontworpen servies. Combineer schalen, borden, koppen, potjes en dienbladen naar wens voor gezellige momenten.